MENGENAI KAMI

SASARAN AKTIVITI 2020

Bagi tahun 2020, UB Consult Sdn Bhd akan terus memberikan perkhidmatan secretarial terbaik untuk semua Syarikat Anak sama ada dalam Kumpulan PKINK, PMBK, YIK dan PPNK selaras dengan amalan korporat.

 

Bagi memperkasakan anggota-anggota di UB Consult Sdn Bhd, Syarikat akan sentiasa memberi peluang kepada para anggota untuk menghadiri seminar-seminar yang dianjurkan pihak yang berkaitan seperti SSM, MCCG, MAICSA atau Penganjur seminar dan Kursus yang berkaitan dengan harapan semua anggota dapat meningkatkan kualiti masing-masing dalam menyediakan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan.

 

Sementara itu juga, UB Consult Sdn Bhd sentiasa mencari peluang untuk mengadakan satu majlis ilmu dalam tahun 2020 sebagai upacara utama untuk para pengarah Kumpulan PKINK, PMBK, YIK dan PPNK sebagai salah satu usaha memberikan pendedahan dan pencerahan mengenai kepengarahan Syarikat. Semoga aktiviti yang dirancang ini dapat dilaksanakan dengan baik serta memberi manfaat kepada semua yang akan hadir. Disamping itu, Syarikat juga berharap dapat menjadi peneraju bagi beberapa siri kursus dengan usahasama dari pihak Pengurusan Sumber Manusia, PKINK.

 

Semoga Allah memberikan kemudahan dalam menjayakan aktiviti yang dirancang dan perancangan yang telah dititipkan dapat direalisasikan demi manfaat sejagat.In sha Allah.

7

SENARAI PELANGGAN

1+
PERBADANAN KEMAJUAN IKTISAD NEGERI KELANTAN
1+
PERBADANAN MENTERI BESAR KELANTAN
1+
YAYASAN ISLAM KELANTAN
1+
SYARIKAT LUAR